SIAPAKAH YANG “MEERACLE” TU?

Wow siapakah yang “MEERACLE” tu? Dah kecoh gila dekat social media orang asyik teka je siapa la artis kat Malaysia ni yang bertuah menjadi duta baru MEERACLE! Sampai ada yang screenshot telinga artis2 Malaysia sebab nak pastikan sama ada sama atau tak dengan hint2 yang kita bagi kat Facebook & Instagram.


       
      

 

Macam-macam kan gelagat netizen ni? 🤣 Fiqa pun excited dan tak sabar nak tunggu announcement siapakah duta baru MEERACLE. Oh! Bercakap mengenai announcement, kita akan adakan launch party secara LIVE di Facebook Page MEERACLE HQ pada 23/10/2020, Jumaat jam 8.30 malam! Al maklum laa sekarang kan PKPB tak boleh nak buat party betul-betul, so kita buat secara digital je la! 😚

Party bukan sebarang party ye gais! HQ nak bagi hadiah berjumlah RM10,000 kepada sesiapa yang teka dengan tepat dan betul mengenai duta baru kita! Haaa sakan tak sakan gais?? 🙊

So korang kena rajin tengok hint hint yang kita kongsikan di Facebook dan Instagram untuk ! Rugi la kalau melepas hadiah berjumlah RM10,000 ni!! 😱

Oh Fiqa nak bagi hint lagi la! Artis ini kalau sebut je nama dia, satu Malaysia mesti kenal punya lah! Dah la cantik, manis, friendly, tinggi lampai & fashionista. Haa kalau korang nak tahu hint2 yang lain boleh follow Instagram dan Facebook MEERACLEHQ!

Nak tahu tekaan uols tu betul ke tak, boleh join FB LIVE kita pada 23/10/2020 (Jumaat) Jam 8.30 malam untuk dengar pengumuman siapakah duta baru MEERACLE.

Boleh klik link kat bawah ni untuk save the date! Arrrghh Fiqa pulak yang tak sabar gila ni!

Klik untuk save the date FB LIVE! – New MEERACLE Ambassador Announcement 

Klik untuk save the date FB LIVE! – New MEERACLE Ambassador Announcement 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×