7 SEBAB KENAPA ANDA PERLU JOIN FAMILY MEERACLE

Mungkin bunyinya agak ‘cliche’ dan sama macam orang lain. Namun percayalah apa yang bakal kami kongsikan kepada anda adalah untuk membantu anda mendapat pendapatan yang lebih baik. Kami mencari yang serius dan komited sahaja untuk berjaya bersama kami.

#menjadidenganmeeracle

PERCUTIAN
KERETA MEWAH
Previous
Next

GANJARAN

Selama 5 tahun berada di dalam pasaran, wakil jualan di bawah naugan MEERACLE telah membawa pulang pelbagai ganjaran seperti pelbagai percutian mewah dan juga kereta mewah secara percuma.

STRATEGI PEMASARAN

Di MEERACLE strategi pemasaran yang terbukti berkesan telah pun disediakan oleh pihak HQ untuk memastikan jenama Meeracle kekal relevan dan sentiasa menjadi pilihan pengguna sekaligus memudahkan para wakil jualan untuk meraih pendapatan yang luar biasa. 

KEUNTUNGAN

1 %
KEUNTUNGAN AGENT PEARL
 • Marketing materials
 • Support group from HQ
1 %
KEUNTUNGAN AGENT RUBY
 • Marketing materials
 • Support group from HQ
 • Can recruit Pearl
1 %
KEUNTUNGAN AGENT DIAMOND
 • Marketing materials 
 • Support group from HQ
 • Can recruit Pearl & Ruby
1 %
KEUNTUNGAN AGENT BLACK DIAMOND
 • Marketing materials
 • Support group from HQ
 • Can recruit Pearl, Ruby & Diamond

PRODUK KAMI

MEERACLE telah mencipta FORMULA GEMSTONE dan telah digunakan dan terbukti secara klinikal melalui penyelidikan dan kajian produk yang meluas oleh pasukan penyelidikan kami.

Meeracle Skin care
Meeracle Gemstone Serum is the first serum in Asia that uses the gemstone extract or “gemstone formula” as the main ingredient.
Meeracle Face
Previous
Next

BRANDING AWARENESS

Jika sebelum ini anda tidak pernah ada pengalaman berniaga online seperti di sosial media, dan anda tidak ada gambar, video dan ayat yang hendak digunakan untuk membuat posting di sosial media, pihak HQ MEERACLE telah sediakan semua bahan-bahan ini untuk anda setiap hari

Masa pertama kali Kak Lynn tengok produk MEERACLE ni Kak Lynn rasa tertarik, sebab produk MEERACLE ni unik, diperbuat dari batu permata

SITI AZLINA

MISS MEERACLE

Kak Naza tertarik dengan produk MEERACLE dan akhirnya menggunakan produk MEERACLE sebagai produk utama untuk kecantikan kulit. Ternyata produk MEERACLE sangat berkesan dan secara tidak langsung, Kak Naza mengambil keputusan untuk menjadi sebahagian dari team MEERACLE.

NAZARIAH

MASTERSTOKIS MELAKA

MEERACLE merupakan salah satu produkyang unik dan luar biasa kerana menggunakan batu permata sebagai bahan asas. Ia juga dipercayai selamat digunakan oleh semua tidak kira lelaki atau wanita.

CHE WAN ZIRAWATI

MASTERSTOKIS JOHOR

Syukur kepada Allah, terima kasih pada MEERACLE kerana sentiasa membimbing Kak Diana sampai sekarang. Kak Diana bangga menjadi sebahagian dari keluarga MEERACLE.

MASDIANA

MASTERSTOKIS MELAKA

Mereka sudah membawa pulang Mercedes Benz C350 AMG secara percuma dengan hanya 7 bulan bersama MEERACLE.

MUDAH

 • Pihak HQ telah menyediakan bahan bahan pemasaran yang berkualiti dan anda hanya perlu “copy & paste “ sahaja bahan yang telah disediakan.

PENGHARGAAN DARIPADA HQ MEERACLE

Meeracle merupakan jenama pertama di Malaysia yang telah memberikan billboard secara percuma kepada wakil jualan Meeracle. Selain itu, MEERACLE juga memberikan peluang kepada wakil jualan untuk turut serta dalam kempen pemasaran MEERACLE di mana mereka berpeluang untuk dipaparkan di dalam media arus utama.

KELEBIHAN BERSAMA MEERACLE

Produk Yang Berkualiti

Produk Meeracle telah mendapat pengiktirafan daripada Superbrand dan terbukti berkesan serta mendapat permintaan yang berterusan daripada pengguna.

Reward Best!

Pelbagai reward yang best akan kami berikan. Percutian, kereta mewah, dan pelbagai lagi reward yang kami akan berikan eksklusif untuk mereka yang bersama dengan kami.

Memiliki Bisnes Sendiri

Bersama MEERACLE, anda dapat membina bisnes anda sendiri dan anda akan dapat belajar daripada mereka yang telah berjaya selain mendapat support daripada HQ.

Komisyen bermula 30%

Setiap jualan yang anda dapat, anda akan keuntungan bermula daripada 30% sehingga 60% daripada harga jualan produk. MEERACLE merupakan satu satunya jenama di Malaysia yang memberikan keuntungan paling tinggi kepada wakil jualan.

Pendapatan Tidak Terhad

“The sky is the limit” & anda mempunyai kuasa untuk menentukan pendapatan anda sendiri.

Masa Yang Fleksible

Bekerja atau suri rumah, anda tetap boleh memulakan bisnes bersama MEERACLE. Anda tidak akan terikat degan masa kerana anda boleh lakukan nya 24/7 dimana mana sahaja & pada bila bila masa sahaja.

Hubungi kami

EDELSTEEN SDN.BHD. (1216789-D)

address |

191-2-03, 2nd Floor, Wisma CKE,
Jalan Lancang Off Jalan Cheras,
56100 Kuala Lumpur.

email |
hq@meeracle.com.my
Scroll to Top