kisah WAN ZURAIDAL

“Bermula sebagai ejen Pearl, kini Kak Wan telah pun mencapai tahap Master Stokis hanya dalam masa kurang dari satu tahun. Kak Wan sudah pun berjaya menjana income sehingga

6 angka sebulan.

– Wan Zuraidal (Master Stockist MEERACLE)

Bermula sebagai ejen Pearl, kini Kak Wan telah pun mencapai tahap Master Stokis hanya dalam masa kurang dari satu tahun. Kak Wan sudah pun berjaya menjana pendapatan sehingga 6 angka sebulan dengan kekuatan ejen seramai 86 orang.

Kak Wan tak pernah sangka, bermula dengan cadangan dari kawan untuk mencuba produk MEERACLE dan Alhamdulillah MEERACLE sangat serasi dengan kulit Kak Wan. Pada pandangan Kak Wan, serum MEERACLE ini sangat eksklusif dan unik, ia juga sangat mudah untuk dijual.

Daripada situ Kak Wan mula berminat untuk menceburi bidang online bersama MEERACLE. Kak Wan memegang matlamat untuk menjadikan para suri rumah sebagai wanita yang mampu berdikari dan menjana pendapatan sendiri dengan hanya menjalankan bisnes online di rumah seperti Kak Wan yang juga suri rumah dan mempunyai 2 cahaya mata.

Kalau Kak Wan boleh, suri rumah diluar sana juga boleh. Satu sahaja pesan Kak Wan “Kejayaan tak datang bergolek, selagi kita berusaha pasti kejayaan milik kita”

KEJAYAAN 

Hubungi