kisah SITI AZLINA

“Masa pertama kali je Kak Lynn tengok produk MEERACLE ni Kak Lynn rasa tertarik, sebab produk MEERACLE ni unik, diperbuat daripada batu permata.

– Siti Azlina (Master Stokis MEERACLE)

Kak Lynn dibesarkan dalam keluarga yang memang suka berniaga, dari kecil Kak Lynn selalu tolong mak dan ayah di gerai nasi lemak, sebagai seorang peniaga kecil-kecilan dan juga seorang suri rumah, Kak Lynn selalu mengimpikan pendapatan yang lumayan dan kukuh.

Tiada masalah sebenarnya dengan perniagaan kedai makan ni, tapi bagi Kak Lynn, untuk era baru ni kita kena pandang lebih jauh, dunia bisnes sekarang lebih kepada digital. Nak dipendekkan cerita, Kak Lynn bermula bisnes dengan MEERACLE ni masa Kak Lynn tengah online di Facebook dan Kak Lynn ternampak iklan berkenaan MEERACLE, masa pertama kali je Kak Lynn tengok produk MEERACLE ni Kak Lynn rasa tertarik, sebab produk MEERACLE ni unik, diperbuat daripada batu permata.

Masa tu juga Kak Lynn terus berdaftar jadi ejen MEERACLE, dengan kekuatan produk yang unik dan sokongan perniagaan dari HQ MEERACLE , bermula dari modal yang kecil serendah RM490 ketika itu, Kak Lynn berjaya mengembangkan perniagaan Kak Lynn dengan MEERACLE dan merekodkan hasil jualan yang tinggi, purata sebulan jualan Kak Lynn adalah RM310,000 MEERACLE is the best!”

KEJAYAAN 

Hubungi