kisah siti arfah

“Impian Kak Arfah adalah untuk memberikan ibu Kak Arfah duit belanja bulanan sehingga empat angka, kini ia bukan lagi impian.

Kini lebih banyak ejen dan stokis telah mengubah hidup mereka di bawah pimpinan Kak Arfah.

– Siti Arfah (Master Stockist MEERACLE)

MEERACLE telah membantu Kak Arfah mengubah kehidupan Kak Arfah. Dalam dunia yang mencabar yang Kak Arfah hadapi, ia memberi Kak Arfah platform untuk menaikkan keyakinan diri dan kemampuan untuk memiliki perniagaan sendiri.

Kak Arfah masih ingat apabila Kak Arfah perlu meyakinkan suami untuk memberikan sedikit wang pinjaman untuk memulakan perniagaan ini, dengan 50 kotak serum MEERACLE.

Gaji kerja bulanan Kak Arfah pada masa itu adalah RM3,000 dan ia merupakan pelaburan yang besar untuk Kak Arfah. Kak Arfah membayar balik wang pinjaman suami dalam masa 2 bulan dan dalam tempoh 9 bulan, Kak Arfah berjaya mencapai pendapatan lima angka.

Impian Kak Arfah adalah untuk memberikan ibu Kak Arfah duit belanja bulanan sehingga empat angka, kini ia bukan lagi impian. Kini lebih banyak ejen dan stokis telah mengubah hidup mereka di bawah pimpinan Kak Arfah.

Kak Arfah berharap MEERACLE akan terus menyediakan platform untuk ejen yang bercita-cita terutama untuk wanita di luar sana. Secara peribadi, Kak Arfah ingin membantu membina MEERACLE ke arah yang lebih baik daripada banyak jenama antarabangsa di pasaran.

PENCAPAIAN dengan meeracle

  • Berjaya merekrut ratusan wakil jualan MEERACLE di bawah naungannya
  • Melahirkan usahawan daripada pelbagai latar belakang
  • Berjaya mencapai jualan 7 angka
  • Menerima Reward Billboard
  • Memilik pejabat urusan MEERACLE di Sri Kembangan

 

 

 

 

Hubungi