kisah SHAFIQA ROSLY

“MEERACLE menjadikan saya seorang yang lebih bekerja keras dan mempunyai pejabat urusan saya sendiri dengan hasil menjual produk MEERACLE

– Shafiqa Rosly (Master Stockist MEERACLE)

Saya sebelum ini jadi online seller untuk jenama lain, tetapi tidak sesenang sekarang, dulu saya takut nak beli rumah mahal, kereta mahal. sekarang dah mampu untuk beli barangan mahal. Sekarang saya boleh bawa keluarga makan mahal-mahal, dah boleh bagi duit belanja banyak dekat mak ayah, dah boleh ada pembantu rumah untuk memudahkan urusan di rumah. Saya boleh suruh suami berhenti kerja untuk berniaga dengan saya dan saya mampu mencari pekerja dan membayar gaji mereka.

MEERACLE menjadikan saya seorang yang lebih bekerja keras dan mempunyai pejabat urusan saya sendiri dengan hasil menjual produk MEERACLE.

Sebelum memulakan bisnes dengan MEERACLE, saya tak ada masa untuk keluarga dan diri sendiri dan sekarang saya dapat membahagikan masa kerja dan keluarga. Dulu saya selalu bergelut dengan keyakinan diri, tak boleh bercakap depan ramai orang. Dengan MEERACLE saya dapat belajar banyak benda baru sekaligus terkejut dengan stok yang keluar sangat laju.

Impian saya nak kembangkan lagi bisnes sampai buka outlet MEERACLE dan dapat gajikan ramai staff sampai tak datang office pun sales tetap jalan. Saya juga mengharapkan MEERACLE dapat membantu lebih ramai lagi orang luar sana, seperti impian saya yang ingin membantu lebih ramai orang biasa jadi seperti saya sekarang ini.

PENCAPAIAN dengan meeracle

  • Melahirkan ratusan wakil jualan MEERACLE di bawah naungannya
  • Menerima Reward Billboard
  • Berjaya mencapai jualan 7 angka dua tahun berturut-turut

Hubungi