kisah NURUL AINI (CPL)

” Selepas itu kehidupan CPL berubah, income bulanan meningkat berkali ganda. Masa bersama keluarga lebih terurus, dan dikelilingi oleh ramai orang yang positif

– Nurul Aini (Master Stockist MEERACLE)

CPL sebelum ini pernah bekerja di sektor swasta dan mengambil keputusan berhenti kerja untuk menumpukan perhatian kepada keluarga dan minat yang mendalam terhadap bisnes. Semasa menjadi penganggur tehoramat CPL mula mencari apa yang terbaik untuk menambah pendapatan dan sehinggalah berjumpa dengan MEERACLE.

CPL mula tertarik dengan MEERACLE disebabkan oleh marketing dari HQ yang sangat gempak disamping founder MEERACLE sendiri Puan Meera yg sangat humble.

Tanpa berfikir panjang CPL mula menjadi agent yang bermodalkan 6400 dan tidak sangka dalam 2 minggu sahaja stok barangan MEERACLE habis di jual. Kemudian CPL terus melangkah naik ke level Black Diamond dan seterusnya terus melangkah sebagai Master Stokis. Selepas itu kehidupan CPL berubah, income bulanan meningkat berkali ganda. Masa bersama keluarga lebih terurus, dan dikelilingi oleh ramai orang yang positif.

Selepas menjalankan bisnes dengan MEERACLE, semuanya berjalan dengan lancar berkat dari doa suami, mak dan abah saya serta org sekeliling yang sangat positif dan yang paling penting semuanya kerana allah saya berada di level sekarang.

CPL juga mengharapkan dapat meluaskan pasaran MEERACLE dan membuka outlet di utara. CPL juga berharap dapat melahirkan lebih ramai usahawan dan jutawan MEERACLE.

KEJAYAAN 

Hubungi