kisah MASDIANA MOHAMADIAH

“Syukur kepada Allah, terima kasih pada MEERACLE kerana sentiasa membimbing Kak Diana sampai sekarang, Kak Diana bangga menjadi sebahagian daripada keluarga MEERACLE

– Masdiana Mohamadiah (Master Stockist MEERACLE)

Kak Diana merupakan seorang guru di tadika kemas, Kak Diana mengajar budak-budak yang berumur 5 hingga 6 tahun. Walaupun orang Nampak susah tetapi Kak Diana seronok dengan kerja ni. Dalam masa yang sama Kak Diana sentiasa mencari peluang untuk menambah pendapatan keluarga memandangkan keadaan ayah yang kurang sihat dan memerlukan kos rawatan yang tinggi dan Ibu Kak Diana yang sentiasa berada dalam keadaan risau, jadi Kak Diana membuat keputusan untuk mengubah kehidupan kami.

Kak Diana terfikir untuk memulakan bisnes online tapi dengan tiada pengalaman tentang bisnes online jadi agak ragu-ragu. Pada masa itu, ramai kawan-kawan yang mencadangkan untuk jual produk MEERACLE, sebab memang kebetulan Kak Diana sendiri pun pakai produk MEERACLE dan ia memang sangat berkesan pada Kak Diana. Jadi Kak Diana nekad untuk memulakan bisnes dengan

Tanpa disangka, dalam masa beberapa bulan sahaja Kak Diana jadi ejen dan kemudian naik taraf dari level ke level yang lebih tinggi. Sampailah sekarang, Kak Diana sudah pun menjadi Master Stokis MEERACLE dalam masa kurang daripada setahun dengan MEERACLE. Syukur kepada Allah, terima kasih pada MEERACLE kerana sentiasa membimbing Kak Diana sampai sekarang, Kak Diana bangga menjadi sebahagian daripada keluarga MEERACLE.

Untuk yang baru nak mulakan perniagaan, tolonglah buat dengan bersungguh-sungguh, buat sampai jadi, jangan hanya separuh jalan dan jangan mudah berputus asa. Jadikan BIG WHY kita sebagai satu semangat untuk berjaya. Pesan Kak Diana utamakan Ibu bapa dan bahagiakan mereka sementara mereka masih ada dan mereka pasti akan sentiasa mendoakan kita.

PENCAPAIAN dengan meeracle

  • Memenangi kereta Mercedez Benz C 200 secara percuma
  • Menang kereta mewah Ford Mustang 5.0 GT
  • Menerima reward beg tangan mewah
  • Menang Reward Billboard
  • Memenangi Reward bulanan di slot Borak Kopitiam TV3
  • Mempunyai ratusan ejen di bawah naungannya sendiri
  • Memiliki outlet MEERACLE di Melaka
  • Menerima ganjaran pakej ke Eropah bersama Creator of MEERACLE

Hubungi