JERAWAT PUNCA HILANG KEYAKINAN DIRI

Hai! Uols yg tengah baca ni ada x masalah jerawat yg teruk? Kadang2 kalau nak keluar rumah pun takde keyakinan diri. Sampaikan kalau tutup dengan foundation pun jerawat still boleh nampak. Paling sakit hati kalau time nak keluar rumah, time tu la jerawat pecah & bernanah. Kulit muka sakit, hati pun sakit kan?

Jangan biarkan jerawat terus menguasai kulit & keyakinan diri uols! Jerawat boleh meninggalkan kesan yang buruk kepada kulit kita seperti parut dan bintik2 hitam.

Jadi, uols dah bersedia belum utk hapuskan jerawat di muka? 😉 Jerawat boleh diatasi dan dirawat kalau kita rajin dan tekad. Nak cantik ni kena rajin tau macam orang dalam gambar2 di bawah ni.


Nak tahu apa rahsia diorg? Mestilah sebab mereka ni menggunakan Meeracle Skincare set iaitu Meeracle Cleanser dan juga Meeracle Serum.

Apa yang best sangat pasal serum dan cleanser ni sampai mampu rawat masalah jerawat yg teruk gila mcm ni?

Untuk pengetahuan uols, produk2 Meeracle adalah produk no.1 yg menggunakan ekstrak batu permata di Malaysia, dimana batu permata ni baaanyak sangat fungsi dan kelebihan. Antaranya termasuklah

  • Menghilangkan jerawat, jeragat parut & kulit kusam
  • Mengawal pengeluaran minyak di kulit wajah
  • Membantu mencerah dan menggebukan kulit
  • Menegang dan menganjalkan kulit
  • Anti penuaan
  • Sekatakan tona kulit


Best kan? Meeracle menggunakan bahan yg eksklusif dan mampu merawat banyak masalah kulit kita. Yg bestnya mampu mengatasi dan menghilangkan jerawat!

Oh iye, bukan itu saje, perkara paling penting utk elakkan jerawat merebak ialah elakkan dari menyentuh kulit wajah kita menggunakan tapak tangan! Ye la kadang2 kita pegang itu ini lepas tu sentuh pulak muka. Kotor! Pastikan tapak tangan kita bersih sebelum menyentuh kulit muka tau.

Nak cantik ni kita kena rajin & sabar. So, pastikan kalau nak cantik, kena rajin at least apply serum 2 kali sehari tau! Kulit kita ni semuanya berbeza.. kesannya mungkin cepat & mungkin lambat so korg kena sabar ok 😉

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×