Kempen Reward #MEERACLETRIPLE7

MEERACLE bukan lagi satu jenama kecantikkan kulit wajah yang perlu diperkenalkan lagi. 7 tahun telah mendominasi pasaran dunia produk kecantikkan di Malaysia dan telah melahirkan berpuluh ribu wakil jualan yang berjaya dengan perniagaan MEERACLE yang mengamalkan konsep business to business dengan konsisten sejak dari tahun 2015.
 
Tahun lalu sahaja 4 buah kereta mewah termasuk Porsche dan mustang telah dihadiahkan kepada wakil jualan yg terpilih dan 3 buah kereta baru buatan German diberikan secara PERCUMA kepada wakil jualan yang menunjukkan prestasi yang cemerlang hanya di dalam tempoh masa 7 bulan sahaja.
 
Tahun ini, bersempena ulangtahun yang ke-7, MEERACLE sekali lagi terus konsisten menghargai ejen dengan sasaran memberikan kereta bernilai JUTAAN ringgit kepada 14 orang wakil jualan secara 100% percuma. Mereka adalah antara bakal bakal usahawan yg berjaya mempengaruhi pasaran dalam tempoh 7 bulan dengan menunjukkan prestasi yang memberangsangkan.
 
Sasaran kempen ini adalah untuk melahirkan 7 pemenang di dalam masa 7 bulan sahaja. MEERACLE HQ sangat percaya dengan kempen ini mampu untuk menarik minat wakil jualan jenama lain juga turut serta di dalam kempen #MEERACLEtriple7 ini. Kempen #MEERACLEtriple7 ini telah dilancarkan pada 1 Mac 2022 dan akan tamat pada 31 Oktober 2022.
Jadi pada ejen ejen di luar sana, yang masih tercari cari platform bisnes yang terbaik , yang diyakini, dan Paling penting TERBUKTI dalam penyampaianya, MEERACLE adalah platform bisnes itu.
 
Jika benar anda katakan jualan anda ratusan ribu atau jutaan ringgit dalam masa sebulan ? Sertai MEERACLE di dalam kempen #MEERACLEtriple7 ini, anda tidak perlu buat jualan ratusan ribu atau jutaan ringgit sebulan, Hanya minima jualan diperlukan selama 7 bulan sahaja untuk anda mendapatkan ganjaran kereta mewah 100% secara percuma dari MEERACLE !
 
Ini MEERACLE lah ! Cuba baru tau !

GANJARAN MEWAH TRIPLE 7

 

HONDA CIVIC 2022 NEW MODEL

HONDA CITY HATCHBACK 2022 NEW MODEL

7 buah kereta BARU diberikan 100% secara PERCUMA! Tiada ansuran bulanan! Hanya dalam tempoh 7 bulan sahaja!

Maklumat Lanjut sila hubungi kami

WHATSAPP KAMI SEKARANG