facebook wana

HARGAI STOKIS, MEERACLE HADIAHKAN KERETA BERNILAI JUTAAN RINGGIT

Jika sebelum ni MEERACLE HQ menghadiahkan Mercedes kepada master stockist yang berjaya mencapai target jualan pada tahun-tahun yang lalu, kali ini HQ hadiahkan kereta sport mewah yang bernilai jutaan ringgit kepada Master Stokis yang berjaya capai target jualan pada tahun 2020 dan Anugerah Jualan 2021.

Gambar: Master Stokis Bersama Puan Meera Ketika hari penyerahan Mercedes

Bukan satu biji kereta sahaja yang akan kami berikan. Malah, kempen kali ini, seramai 4 orang Master Stockist yang akan membawa pulang kereta sport mewah masing-masing hasil berkat titik peluh mereka berkerja sehingga berjaya mendapat ganjaran yang mewah dari HQ.

Kempen ini telah dilancarkan bermula pada Februari tahun 2020, dimana Master Stockist yang berjaya mencapai target jualan pada tahun 2020 dan layak menerima anugerah jualan 2021 akan membawa pulang kereta mewah yang jutaan ringgit. Antara kereta-kereta mewah yang akan dimenangi oleh Master Stockist MEERACLE ialah Porsche 718 Cayman dan juga Ford Mustang 5.0 GT.

 

Gambar: Porsche 718 Cayman

Gambar: Ford Mustang 5.0 GT

 

Untuk makluman korang, sebuah Porsche 718 Cayman akan dibawa pulang oleh Master Stockist yang mencapai target jualan tertinggi pada tahun 2020. Manakala tiga buah kereta mewah Ford Mustang 5.0 GT pula akan dibawa pulang oleh tiga orang Master Stockist yang menerima Anugerah Jualan 2021.

Jadi, korang rasa siapakah diantara Master Stockist MEERACLE yang bakal membawa pulang kereta-kereta sport mewah ni? 🤔🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

NEED HELP? 😊

×