Category Archives: Tips Kecantikan

JERAWAT PUNCA HILANG KEYAKINAN DIRI

Hai! Siapa yg baca ni ada masalah jerawat yg teruk? Kadang2 kalau nak keluar rumah pun takde keyakinan diri. Sampaikan kalau tutup dengan foundation pun jerawat still boleh nampak. Paling sakit hati kalau time nak keluar rumah, time tu la jerawat pecah & bernanah. Kulit muka sakit, hati pun sakit kan? Jangan biarkan jerawat terus […]

CARA MENGATASI MASALAH KULIT KERING & BERSISIK

Ada tak diantara korang yg sedang mengalami masalah kulit menggelupas & bersisik? Lebih2 lagi di area tepi hidung dan tepi bibir… Perghh sakit sangat kan? Pasti ramai yang mengidamkan kulit muka yg nampak fresh, sihat, halus, gebu dan glowing kan? Tapi kulit muka kita kering sangat sampaikan kalau tutup guna foundation pun boleh nampak bersisik […]