Category Archives: Fakta!

7 TIPS UNTUK NEWBIE YANG BERNIAGA ONLINE

    1.Sentiasa mencari ilmu Untuk pengetahuan uols, antara faktor utama sesuatu perniagaan itu mendapat sales yang kurang adalah disebabkan kurangnya ilmu mengenai bisnes! Ilmu tak datang bergolek ye. Jangan pernah ada perasaan sombong atau takut untuk belajar dan cari ilmu! Jangan pernah rasa cukup dengan ilmu sebab zaman sekarang ni zaman digital. Semuanya kejap […]

Jeragat

“Apa itu jeragat?” Jeragat merupakan bintik-bintik kecil yang bewarna lebih gelap dari kulit wajah kita. Jeragat yang kecil boleh membesar dan khuatir akan bercantum dengan jeragat yang lain di mana ianya akan menyebabkan jeragat akan kelihatan dengan lebih jelas. “Macam mana saya boleh ada jeragat?” Punca utama jeragat berlaku adalah disebabkan kulit wajah kita yang […]

Mitos Kecantikan – Fakta ke Auta?

Pada zaman ni, banyak petua, tips dan penyataan mengenai kecantikan yang dikongsikan di laman sosial. Masih ramai lagi di antara kita yang tidak tahu sama ada perkara ini fakta atau auta? 1. Ubat gigi Betul ke ubat gigi mampu kecutkan jerawat? Jawapannya ialah betul! TAPI….penggunaan ubat gigi untuk kecutkan jerawat adalah sangat TIDAK DIGALAKKAN kerana […]

MEERACLE is Leading The Way, names Sharifah Itasha Jamalullai as the new CEO.

MEERACLE would like to congratulate Puan Sharifah Itasha Jamalullai as our newly appointed Chief Executive Officer, effective June 3, 2020. The exciting news was announced by MEERACLE Chairman himself, YM Raja Mohd Nasrullah Haziq in which he shared that despite the current world issue, 2020 is the best year for MEERACLE to grow far and […]

Wanita Ini Tekad Bisnes Online Tak Sangka Boleh Raih 6 Angka Sebulan!

Hi uols! Untuk artikel kali ni kita nak cerita kan sikit pengalaman salah seorang wakil jualan Meeracle yg telah berjaya! Bermula dari seorang surirumah yang membantu ibunya menjual nasi lemak utk mendapatkan side income, beliau kini telah bergelar jutawan Meeracle!   Nama beliau ialah Siti Azlina tapi nama panggilan yg glamor sikit ialah Kak Lynn! […]

9 IDEA SIDE INCOME YANG MUDAH DILAKUKAN SEPANJANG TEMPOH PKP

Sekarang ni ramai yang terkesan dalam tempoh PKP akibat wabak COVID-19. Ada yg terpaksa tutup syarikat, dipotong gaji dan dibuang keje. Benda2 ni la yg semua orang risau bila terjadi sbb sumber pendapatan terputus. Komitmen bulanan pulak banyak pastu mcm mana nak bayar hutang kete, rumah & ll? Sebab tu la kita kena lah ambik […]

SURIRUMAH INCOME CECAH 6 ANGKA SEBULAN!

#menjadidenganMeeracle Untuk pengetahuan uols, Meeracle bukan sahaja dapat bantu selesaikan masalah kulit, malah Meeracle juga telah banyak membantu para wanita diluar sana dalam menjana pendapatan yg lumayan dgn hanya menjual produk2 Meeracle 😉 Uols percaya tak bahawa ramai wanita yg berjaya dengan Meeracle ni pada awalnya merupakan seorg surirumah sahaja! Bermula dgn modal yg kecil, […]

×