Category Archives: Fakta!

MEERACLE is Leading The Way, names Sharifah Itasha Jamalullai as the new CEO.

MEERACLE would like to congratulate Puan Sharifah Itasha Jamalullai as our newly appointed Chief Executive Officer, effective June 3, 2020. The exciting news was announced by MEERACLE Chairman himself, YM Raja Mohd Nasrullah Haziq in which he shared that despite the current world issue, 2020 is the best year for MEERACLE to grow far and […]

Wanita Ini Tekad Bisnes Online Tak Sangka Boleh Raih 6 Angka Sebulan!

Hi uols! Untuk artikel kali ni kita nak cerita kan sikit pengalaman salah seorang wakil jualan Meeracle yg telah berjaya! Bermula dari seorang surirumah yang membantu ibunya menjual nasi lemak utk mendapatkan side income, beliau kini telah bergelar jutawan Meeracle!   Nama beliau ialah Siti Azlina tapi nama panggilan yg glamor sikit ialah Kak Lynn! […]

9 IDEA SIDE INCOME YANG MUDAH DILAKUKAN SEPANJANG TEMPOH PKP

Sekarang ni ramai yang terkesan dalam tempoh PKP akibat wabak COVID-19. Ada yg terpaksa tutup syarikat, dipotong gaji dan dibuang keje. Benda2 ni la yg semua orang risau bila terjadi sbb sumber pendapatan terputus. Komitmen bulanan pulak banyak pastu mcm mana nak bayar hutang kete, rumah & ll? Sebab tu la kita kena lah ambik […]

SURIRUMAH INCOME CECAH 6 ANGKA SEBULAN!

#menjadidenganMeeracle Untuk pengetahuan uols, Meeracle bukan sahaja dapat bantu selesaikan masalah kulit, malah Meeracle juga telah banyak membantu para wanita diluar sana dalam menjana pendapatan yg lumayan dgn hanya menjual produk2 Meeracle 😉 Uols percaya tak bahawa ramai wanita yg berjaya dengan Meeracle ni pada awalnya merupakan seorg surirumah sahaja! Bermula dgn modal yg kecil, […]

Meeracle Gemstone Roller

Gemstone Roller merupakan alat perubatan tradisi rakyat China yang digunakan sejak zaman dahulu lagi. Alat ini diperbuat daripada batu permata seperti batu jade, rose quartz, amethyst dan banyak lagi jenis batu permata. Meeracle Gemstone Roller diperbuat daripada batu Jade yang dipercayai oleh kaum China terdahulu bahawa batu ini melambangkan harta, kekayaan, kebijaksanaan dan ketenangan. Untuk […]

Kelebihan MEERACLE TONER & MOISTURIZER UNDER THE SEA

Kenapa nama untuk Toner, Moisturizer & Scrub dari Meeracle ni ‘Under The Sea’?  #Fakta Lautan merangkumi kira-kira 70% bumi dan hanya kurang daripada 5% telah diterokai manusia. Kami percaya bahawa kurang berlaku pencemaran yg teruk di lautan berbanding di darat, di mana ia mempunyai pelbagai kelebihan yg tersembunyi dan mineral yg berkhasiat. Bahan2 Meeracle Under […]

BAHAYANYA PRODUK TIMBANG KILO

Produk timbang kilo merupakan krim yang dibeli secara pukal dari negara jiran dan kemudian di pack ke dalam bekas yang kecil untuk dijual.  Kebiasaannya, produk timbang kilo mengandungi bahan2 yang berbahaya seperti merkuri, hydrokort, trerinoin atau hydroquinone. Sumber: bajuwarnacoklat.com Bahan2 berbahaya ini dapat memberikan kesan yg sgt buruk kepada kesihatan antaraya ia boleh mengakibatkan anak […]

×