SURIRUMAH INCOME CECAH 6 ANGKA SEBULAN!

#menjadidenganMeeracle Untuk pengetahuan uols, Meeracle bukan sahaja dapat bantu selesaikan masalah kulit, malah Meeracle juga telah banyak membantu para wanita diluar sana dalam menjana pendapatan yg lumayan dgn hanya menjual produk2 Meeracle 😉 Uols percaya tak bahawa ramai wanita yg berjaya dengan Meeracle ni pada awalnya merupakan seorg surirumah sahaja! Bermula dgn modal yg kecil, […]

Meeracle Gemstone Roller

Gemstone Roller merupakan alat perubatan tradisi rakyat China yang digunakan sejak zaman dahulu lagi. Alat ini diperbuat daripada batu permata seperti batu jade, rose quartz, amethyst dan banyak lagi jenis batu permata. Meeracle Gemstone Roller diperbuat daripada batu Jade yang dipercayai oleh kaum China terdahulu bahawa batu ini melambangkan harta, kekayaan, kebijaksanaan dan ketenangan. Untuk […]

Kelebihan MEERACLE TONER & MOISTURIZER UNDER THE SEA

Kenapa nama untuk Toner, Moisturizer & Scrub dari Meeracle ni ‘Under The Sea’?  #Fakta Lautan merangkumi kira-kira 70% bumi dan hanya kurang daripada 5% telah diterokai manusia. Kami percaya bahawa kurang berlaku pencemaran yg teruk di lautan berbanding di darat, di mana ia mempunyai pelbagai kelebihan yg tersembunyi dan mineral yg berkhasiat. Bahan2 Meeracle Under […]

JERAWAT PUNCA HILANG KEYAKINAN DIRI

Hai! Uols yg tengah baca ni ada x masalah jerawat yg teruk? Kadang2 kalau nak keluar rumah pun takde keyakinan diri. Sampaikan kalau tutup dengan foundation pun jerawat still boleh nampak. Paling sakit hati kalau time nak keluar rumah, time tu la jerawat pecah & bernanah. Kulit muka sakit, hati pun sakit kan? Jangan biarkan […]

CARA MENGATASI MASALAH KULIT KERING & BERSISIK

Ada tak diantara korang yg sedang mengalami masalah kulit menggelupas & bersisik? Lebih2 lagi di area tepi hidung dan tepi bibir… Perghh sakit sangat kan? Pasti ramai yang mengidamkan kulit muka yg nampak fresh, sihat, halus, gebu dan glowing kan? Tapi kulit muka kita kering sangat sampaikan kalau tutup guna foundation pun boleh nampak bersisik […]

BAHAYANYA PRODUK TIMBANG KILO

Produk timbang kilo merupakan krim yang dibeli secara pukal dari negara jiran dan kemudian di pack ke dalam bekas yang kecil untuk dijual.  Kebiasaannya, produk timbang kilo mengandungi bahan2 yang berbahaya seperti merkuri, hydrokort, trerinoin atau hydroquinone. Sumber: bajuwarnacoklat.com Bahan2 berbahaya ini dapat memberikan kesan yg sgt buruk kepada kesihatan antaraya ia boleh mengakibatkan anak […]

×