Wanita Ini Tekad Bisnes Online Tak Sangka Boleh Raih 6 Angka Sebulan!

Hi uols! Untuk artikel kali ni kita nak cerita kan sikit pengalaman salah seorang wakil jualan Meeracle yg telah berjaya! Bermula dari seorang surirumah yang membantu ibunya menjual nasi lemak utk mendapatkan side income, beliau kini telah bergelar jutawan Meeracle! Nama beliau ialah Siti Azlina tapi nama panggilan yg glamor sikit ialah Kak Lynn! Uols […]

KENALPASTI JENIS-JENIS JERAWAT DI WAJAH ANDA!

Jerawat merupakan masalah yg pasti pernah dialami oleh hampir semua orang. Uols mesti pernah ada jerawat jugak kan? 😉 Kebiasaannya, masalah jerawat ni muncul apabila liang2 pori tersumbat dengan minyak, kotoran dan sel kulit mati. Masalah jerawat ni juga boleh terjadi akibat persekitaran yg kurang bersih yg boleh mengakibatkan bakteria terlekat pada kulit wajah. Jerawat […]

9 IDEA SIDE INCOME YANG MUDAH DILAKUKAN SEPANJANG TEMPOH PKP

Sekarang ni ramai yang terkesan dalam tempoh PKP akibat wabak COVID-19. Ada yg terpaksa tutup syarikat, dipotong gaji dan dibuang keje. Benda2 ni la yg semua orang risau bila terjadi sbb sumber pendapatan terputus. Komitmen bulanan pulak banyak pastu mcm mana nak bayar hutang kete, rumah & ll? Sebab tu la kita kena lah ambik […]

STEP BY STEP SKINCARE ROUTINE!

Hi uols! Siapa kat sini yang tak tahu macam mana nak jaga kulit muka kita dengan betul? Okay artikel kali ni kita nak kongsikan macam mana cara-cara nak apply skincare dengan betul mengikut step by step. 1. Remove Makeup : Uols kena la bersihkan kulit muka terlebih dahulu menggunakan makeup remover seperti Meeracle cleansing milk […]

SURIRUMAH INCOME CECAH 6 ANGKA SEBULAN!

#menjadidenganMeeracle Untuk pengetahuan uols, Meeracle bukan sahaja dapat bantu selesaikan masalah kulit, malah Meeracle juga telah banyak membantu para wanita diluar sana dalam menjana pendapatan yg lumayan dgn hanya menjual produk2 Meeracle 😉 Uols percaya tak bahawa ramai wanita yg berjaya dengan Meeracle ni pada awalnya merupakan seorg surirumah sahaja! Bermula dgn modal yg kecil, […]

Meeracle Gemstone Roller

Gemstone Roller merupakan alat perubatan tradisi rakyat China yang digunakan sejak zaman dahulu lagi. Alat ini diperbuat daripada batu permata seperti batu jade, rose quartz, amethyst dan banyak lagi jenis batu permata. Meeracle Gemstone Roller diperbuat daripada batu Jade yang dipercayai oleh kaum China terdahulu bahawa batu ini melambangkan harta, kekayaan, kebijaksanaan dan ketenangan. Untuk […]

Kelebihan MEERACLE TONER & MOISTURIZER UNDER THE SEA

Kenapa nama untuk Toner, Moisturizer & Scrub dari Meeracle ni ‘Under The Sea’?  #Fakta Lautan merangkumi kira-kira 70% bumi dan hanya kurang daripada 5% telah diterokai manusia. Kami percaya bahawa kurang berlaku pencemaran yg teruk di lautan berbanding di darat, di mana ia mempunyai pelbagai kelebihan yg tersembunyi dan mineral yg berkhasiat. Bahan2 Meeracle Under […]

×