3 Buah Volkswagen PERCUMA untuk ejen MEERACLE

Kalau hari tu kita ada bagi Kereta Sports 4 bijik kat Master stokis iaitu sebuah Porsche Cayman dan 3 buah Ford Mustang, kali ini kita nak bagi 2 biji kereta mewah pulak denkat ejen untuk setiap level iaitu Pearl, Ruby, dan Diamond. Haa hebat tak hebat?

Kempen The Rising Star Of MEERACLE yang berjalan sepanjang tempoh 7 bulan iaitu bermula dari 25 Ogos 2020 sehingga 24 Mac 2021 ini dilancarkan sebagai satu suntikan semangat kepada para wakil jualan untuk terus lebih maju bersama MEERACLE serta sebagai satu tanda penghargaan kepada wakil jualan MEERACLE yang setia menyokong dan bersama dengan MEERACLE.

Gambar 1: Volkswagen Polo

 

Gambar 2: Volkswagen Vento

 

Gambar 3: Volkswagen Tiguan

Kempen kali ini pihak HQ MEERACLE akan menghadiahkan Kereta mewah Volswagen Polo kepada wakil jualan Pearl yang telah berjaya mencapai target dan naik ke level seterusnya. Volkswagen Vento pula akan dibawa pulang oleh seorang wakil jualan dari level Ruby manakala Volkswagen Tiguan diberikan secara percuma kepada wakil jualan Diamond.

Korang agak-agak siapa wakil jualan MEERACLE yang berjaya bawa pulang kereta-kereta ni eh? 🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Powered by WhatsApp Chat

×