The PERFECT Basic Duo!

Get to know our best-selling duo that have helped thousands of women feeling confident with their skin!

Find Out More

Hydration is Key

If the blue packaging enticed you, wait till you see their ingredients – Under The Sea Collection is the answer to your skin!

Find Out More

Making Life Colourful

Enhance your look and confidence with our cruelty-free cosmetics when you’re heading out into the world!

Find Out More

OUR BEST SELLERS

Skincare

Facial Cleanser

RM49.00
Sale!
RM39.00 RM34.00
Sale!
RM49.00 RM44.00
Sale!
Sale!
RM147.00 RM119.00
Sale!
RM275.00 RM247.00
Out of stock

ABOUT MEERACLE

In 2015, our first product, MEERACLE Gemstone Facial Serum was launched with the intention of helping women getting their dream skin. To date, over 2 MILLION bottles have been sold and it is easily one of our hero products. We also decided from the get-go that this will not only be our business but also for the thousands of people out there.

Building our skincare is our No. 1 priority – making sure that our quality and ingredients are top-notch, and of course, they have to work! Safe to say, our R&D team hasn’t been getting much sleep, ops!

Our #menjadidenganMEERACLE came to life in 2017. These three words are powerful to us — showing that those who use our products menjadi (work!) and those who are doing online business with MEERACLE menjadi (work!) too! Now, these online entrepreneurs not only have built their empire online but have also expanded their team across Malaysia and Southeast Asia.

OUR TESTIMONIES

best produk..sangat membantu masalah skin saya. Pores semakin kecil. Love it

Keybee Hamid / Facebook

meeracle serum n facial cleanser mmg terbaeek,saya dah byk brand cuba dan sy org yg selalu mengutamakan produk tempatan,tp beza dengan meeracle saya menjadi dengan meeracle

Nurul Shamierul / Facebook

saya dah lama bercinta dengan serum & pencuci meeracle tuuu… yg lain tak payah nak goda sayaaa

Leeya Eiman / Facebook

Serum mudah meresap. Best pakai.

Noor Hasyima / Facebook

Sgt2 recommended.. product paling best pakai, 2 items serum dan cleanser dah cukup untuk rawat kulit yg bermasalah.. 🥰

Azi Hazimah / Facebook

Meeracle cover kedah/penang here 😍 dari pengguna menjadi agent.. Menjadi sangat!

Fatin Suhaila / Facebook

Awesome plus easy to carry and very useful for me yg tk suka lama2 utk bsiap. plus, dua item ni je dh memadai utk keluar ke mana2. sbb serumnya dh cover sbg moisturizer, sunblock.. 😍

Dalilah Suhaimi / Facebook

The best product for the most recent skin care products with natural ingredients

Kinoz Rash / Facebook

I love set Meeracle so much because its make my skin more shoft and moist

Dekmelin Basrah / Facebook

Saya menjadi dengan Meeracle. Meeracle mmg product yg terbaik

Kak Rose KR / Facebook

Kesan seawal 1 kali penggunaan. sy akan setia dgn meeracle.

Yati Ngui / Facebook

Alhamdulillah sejak tertarik dgan gift2 dari meeracle, saya dah jatuh hati dgn produk meeracle, sekali cuba wow ..xboleh nak tinggal dah, best sgt2,xkan cari lain..setia dgan yg satu

Damia Zahraa / Facebook

best produk..sangat membantu masalah skin saya. Pores semakin kecil. Love it

Keybee Hamid / Facebook

meeracle serum n facial cleanser mmg terbaeek,saya dah byk brand cuba dan sy org yg selalu mengutamakan produk tempatan,tp beza dengan meeracle saya menjadi dengan meeracle

Nurul Shamierul / Facebook

saya dah lama bercinta dengan serum & pencuci meeracle tuuu… yg lain tak payah nak goda sayaaa

Leeya Eiman / Facebook

Serum mudah meresap. Best pakai.

Noor Hasyima / Facebook

Sgt2 recommended.. product paling best pakai, 2 items serum dan cleanser dah cukup untuk rawat kulit yg bermasalah.. 🥰

Azi Hazimah / Facebook

Meeracle cover kedah/penang here 😍 dari pengguna menjadi agent.. Menjadi sangat!

Fatin Suhaila / Facebook

Awesome plus easy to carry and very useful for me yg tk suka lama2 utk bsiap. plus, dua item ni je dh memadai utk keluar ke mana2. sbb serumnya dh cover sbg moisturizer, sunblock.. 😍

Dalilah Suhaimi / Facebook

The best product for the most recent skin care products with natural ingredients

Kinoz Rash / Facebook

I love set Meeracle so much because its make my skin more shoft and moist

Dekmelin Basrah / Facebook

Saya menjadi dengan Meeracle. Meeracle mmg product yg terbaik

Kak Rose KR / Facebook

Kesan seawal 1 kali penggunaan. sy akan setia dgn meeracle.

Yati Ngui / Facebook

Alhamdulillah sejak tertarik dgan gift2 dari meeracle, saya dah jatuh hati dgn produk meeracle, sekali cuba wow ..xboleh nak tinggal dah, best sgt2,xkan cari lain..setia dgan yg satu

Damia Zahraa / Facebook

VERIFIED BY